Upside Down

Upside Down levert
waarde-vol werk.

Upside Down is een social movement

Upside Down is
een sociale beweging.

Onze events draaien in de eerste plaats om beleven, verbinden en voelen. Wij doen niet aan copy paste, maar creëren ervaringen op maat.

 

Naast plezier maken willen we méér teweeg brengen. 10 jaar Upside Down (voorheen: LouisLou) staat gelijk aan 10 jaar actief werk rond waarden zoals inclusiviteit, duurzaamheid en appreciatie voor Afrikaans-Amerikaanse jazzcultuur. Als sociale beweging verspreiden we onze ervaring en kennis al spelenderwijs. Op een toegankelijke en leuke manier dagen we je uit om te participeren.

Upside Down is
een sociale beweging.

Onze events draaien in de eerste plaats om beleven, verbinden en voelen. Wij doen niet aan copy paste, maar creëren ervaringen op maat.

 

Naast plezier maken willen we méér teweeg brengen. 10 jaar Upside Down (voorheen: LouisLou) staat gelijk aan 10 jaar actief werk rond waarden zoals inclusiviteit, duurzaamheid en appreciatie voor Afrikaans-Amerikaanse jazzcultuur. Als sociale beweging verspreiden we onze ervaring en kennis al spelenderwijs. Op een toegankelijke en leuke manier dagen we je uit om te participeren.

Upside Down is een social movement

Upside Down is
een community builder.

Als community builders in een bloeiende scene groeien we en doen we anderen groeien. We ondersteunen een ecosysteem van dansers, muzikanten, artiesten en organisatoren. Ook organisaties en bedrijven buiten de swinggemeenschap staan we met raad en daad bij.

 

We maken jaarlijks middelen vrij om drie organisaties met sociale of duurzame insteek gratis te ondersteunen. Dat betekent dat je als opdrachtgever mee investeert in een betere wereld.

Upside down is een community builder

Upside Down is
een community builder.

Als community builders in een bloeiende scene groeien we en doen we anderen groeien. We ondersteunen een ecosysteem van dansers, muzikanten, artiesten en organisatoren. Ook organisaties en bedrijven buiten de swinggemeenschap staan we met raad en daad bij.

 

We maken jaarlijks middelen vrij om drie organisaties met sociale of duurzame insteek gratis te ondersteunen. Dat betekent dat je als opdrachtgever mee investeert in een betere wereld.

Upside down is een community builder
Upside Down is erkentelijk

Upside Down is
erkentelijk.

Upside Down heeft een passie voor jazz & swing. In alles wat we doen zijn we geïnspireerd door de Afrikaans-Amerikaanse muziek- en danscultuur. In jazz creëer je ervaringen waar community, co-creatie en individuele expressie in balans zijn.

 

De Zwarte Amerikaanse bevolking ontwikkelde tijdens de eerste helft van de 20e eeuw swing- en jazzdansstijlen zoals Lindy Hop, Charleston, Breakaway, Shag en (rhythm &) blues. Als gast in een andere cultuur, benadert Upside Down dit rijke culturele erfgoed met erkenning en respect, en vragen we aan deelnemers om hetzelfde te doen.

Upside Down is
erkentelijk.

Upside Down heeft een passie voor jazz & swing. In alles wat we doen zijn we geïnspireerd door de Afrikaans-Amerikaanse muziek- en danscultuur. In jazz creëer je ervaringen waar community, co-creatie en individuele expressie in balans zijn.

 

De Zwarte Amerikaanse bevolking ontwikkelde tijdens de eerste helft van de 20e eeuw swing- en jazzdansstijlen zoals Lindy Hop, Charleston, Breakaway, Shag en (rhythm &) blues. Als gast in een andere cultuur, benadert Upside Down dit rijke culturele erfgoed met erkenning en respect, en vragen we aan deelnemers om hetzelfde te doen.

Upside Down is erkentelijk

Upside Down is
een familie.

Upside Down is een krak in verbinden. Dat doen we niet in het minst binnen de organisatie zelf. We werken nauw samen met tal van ervaringsspecialisten: een gezellige groep van gelijkgestemde mensen die van aanpakken weten.

 

Wij hechten veel belang aan waardevolle relaties, en aan kansen geven. Onze betrouwbare dj’s, muzikanten, dansers en techniekers zijn hun gewicht in goud waard. Dankzij soepel teamwork plannen en produceren we een unieke Upside Down ervaring.

Upside Down is een familie

Upside Down is
een familie.

Upside Down is een krak in verbinden. Dat doen we niet in het minst binnen de organisatie zelf. We werken nauw samen met tal van ervaringsspecialisten: een gezellige groep van gelijkgestemde mensen die van aanpakken weten.


Wij hechten veel belang aan waardevolle relaties, en aan kansen geven. Onze betrouwbare dj’s, muzikanten, dansers en techniekers zijn hun gewicht in goud waard. Dankzij soepel teamwork plannen en produceren we een unieke Upside Down ervaring.

Upside Down is een familie
Upside Down is internationaal

Upside Down is
internationaal.

Upside Down is stevig in Vlaamse klei geworteld, maar onze takken reiken tot ver daarbuiten. Zo zijn we trotse partner van Swinging Europe Network, een consortium gesteund door de Europese Unie dat zich toelegt op het versterken van de Europese swingsector.

 

Upside Down neemt in deze samenwerking onder andere de trekkersrol voor een duurzaamheidsstrategie op zich.

Upside Down is
internationaal.

Upside Down is stevig in Vlaamse klei geworteld, maar onze takken reiken tot ver daarbuiten. Zo zijn we trotse partner van Swinging Europe Network, een consortium gesteund door de Europese Unie dat zich toelegt op het versterken van de Europese swingsector. Upside Down neemt in deze samenwerking onder andere de trekkersrol voor een duurzaamheidsstrategie op zich.

Upside Down is internationaal

Upside Down is... een match?

Scroll to Top